זכיינות \ זיכיון רשת קובה בר :
קצת על הרשת:
רשת קובה בר היא רשת קונספט חדשה אשר עובדת בקונסטלציית זכיינות, מהותה של הרשת הוא המטבח ישראלי אותנטי ומגוון רחב של סירי קובה צבעוניים בקונספט צעיר וקליל ,
הרשת הוקמה בהשראת בית האוכל לואיזה.
את לואיזה הקימו השפים ובני הזוג חן וקרן בראל בגליל העליון בתחילת שנת 2009
לאחר שהתמקצעו במסעדות הטובות בתל אביב ולמדו בישול בבית ספר ל “בישולים” ולימודי קולינריה
“בעושים בישול “עבדו יחד ברשת בתי קפה צרפתית בניו יורק ששם גם הכירו.
לאחר כמה שנים בתחום וחקר של הקהל והחיך הישראלי נולד הרעיון להקים את רשת קובה בר. אשר תביאה קונספט אותנטי ישראלי קליל ומגניב שתביא לשולחננו ומגוון עשיר וצבעוני מהמטבח האותנטי הישראלי בדגש על אווירת “שוק” . ותציע מגוון רחב וצבעוני של סירי קובה שונים מלווה בעוד מנות אותנטיות מהמטבח הישראלי בלווי של בירות ושתייה קלה.
ברשת קיימות 2 אפשריות הקמה בזיכיון:
- זיכיון בקונספט של food trak .
- זיכיון בקונספט מסעדה .
כמה זה עולה להיות זכיין של רשת קובה בר ?
דמי זיכיון: 50,000
עלות הקמה משוערת: 250,000
תמלוגים לרשת: 4% ממחזור
בזכיינות לרשת קובה בר קיים יתרון, מכיוון שהרשת היא רשת קונספט דמי הזיכיון יהיו מופחתים בשנים הראשונות ולכן קיימות פה הזדמנות עסקית ,בנוסף הזכיין יקבל לווי מלא וארוך + סיוע בהקמה משף הרשת ומנכ”ל הרשת.
מענייניים לשמוע עוד פרטים ? הגישו מעומדות עכשיו ואנו נחזור אליכם לשיחת יעוץ ראשונית.
*מידע זה הינו כללי וראשוני, הדברים נכונים למועד כתיבתם ועשויים להשתנות מעת לעת.*