זכיינות קונדיטוריית שני
שני הינה רשת קונדיטוריות ובתי קפה, הרשת החלה את דרכה בשנת 1964 ברחוב העצמאות 53 בחיפה ביוזמתו של אופה צעיר בשם אלכסנדר אינגלנדר שעלה לארץ ישראל מאוסטריה. אלכסנדר הביא עמו את הידע העשיר אותו למד מהקונדיטוריה המשפחתית של הוריו, שהייתה מהמוכרות והאהובות בווינה.
במהלך השנים קונדיטורית שני הפכה לשם דבר ולסמל התרבות הבילוי והקולינריה של חיפה.
שני מקפידה על שמירת מסורת ייצור בעבודת יד המועברת מדור לדור לאורך השנים המשלבת בתוכה טרנדיים קולינריים חדשניים.
למרות הביקוש הרב, שני מקפידה למכור את מוצריה בסניפי הרשת בלבד.
כיום קונדיטוריית שני מונה למעלה מ-15 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ ובמהלך השנה יפתחו עוד 3 סניפים נוספים.
הרשת פועלת במודל הזכיינות ורבים מסניפי הרשת מנוהלים על ידי זכיין.
בימים אלו הרשת גדלה ומתפתחת, שני מציעה הזדמנות להיות חלק מרשת מצליחה בעלת וותק רב שנים ומזמינה זכיינים חדשים להצטרף למשפחה.
זכיינות קונדיטורית שני – למה אצלנו ?
הרשת מציעה שתי קונספטים עדכניים וחדשניים:
1. קונספט של בית קפה פטיסרי בולזרי -בוטיק שכונתי המותאם לחלל אינטימי בגודל 40-80 מ”ר המעוצב בניחוח אירופאי.
2. קונספט של בית קפה וקונדיטוריה המותאם לחללים גדולים במיקומים של מרכזים מסחריים, קניונים ועוד.
זכייני הרשת ייהנו מליווי והכשרה מתאימה לניהול הסניף, הרשת מעניקה תמיכה מלאה מהקמת הסניף ולאורך כל הדרך.
מודל התפעול של שני הינו מודל פשוט לתפעול ולניהול ולא נדרש ידע וניסיון קודם.
זיכיון קונדיטורית שני – כמה זה עולה ?
דמי זיכיון: 150,000 ₪
עלות הקמה: בהתאם לקונספט ולגודל הסניף
תמלוגים לרשת: אין
פרסום: 1.5% לחודש
תמיד חלמתם על בית קפה משלכם ? הגיע הזמן להגשים את החלום!
השאירו פרטים באתר, ונציג בטעמנו יחזור אליכם בהקדם.
*מידע זה הינו כללי וראשוני, הדברים נכונים למועד כתיבתם ועשויים להשתנות מעת לעת