מה צריך לעשות שבית קפה יצליח

החברה לפיתוח זכיינות – Israel Franchising 

 

מה צריך לעשות כדי שבית-קפה יצליח?


לנהל בית קפה זה “מקצוע” קודם צריך ללמוד ולהתמקצע – בעל בית-קפה צריך להכיר את מקצועו בדיוק כמו רואה חשבון או עורך-דין. ולכן הגורם הראשון להצלחה הינו
למדו את התחום מהטובים ביותר והתמחו במגוון נושאים: ניהול, כספים, יחסי ציבור ושיווק, שירות לקוחות, גסטרונומיה, ניהול מלאי ועוד.
זכיינות – השתייכות לרשת מוכרת עשוי לעזור ולהבטיח לקוחות מהרגע בו פותחים את הדלתות. אנשים אוהבים מותגים ומרגישים בנוח להיכנס למקום שהם כבר מכירים לעומת מקום שהוא חדש.
לקוח – הוא אורח! התייחסו ללקוחות בסבלנות ואהדה, כן גם לקוח שיושב 4 שעות על כוס קפה. תזכרו שהם מגיעים בשביל החוויה ולא רק בשביל הקפה והמאפה.
מלצר/ת כמוכר/ת – אם חשבתם שתפקיד המלצר/ית היא לקבל הזמנות ולהוציא מנות, טעיתם! המחזור החודשי של העסק תלוי ב– Up sale שבאחריותם.

 

חושבים לפתוח בית קפה בזכיינות? רוצים לקבל ייעוץ מקצועי? נשמח לסייע

× נשמח לעזור בכל שאלה
דילוג לתוכן